Tiedotteita New port Padasjoen veneilijöille

Talvisäilytyskausi alkaa
15.9.2021

Veneiden talvisäilytyskausi alkaa 15.09.2021 ja päättyy 15.06.

Talvisäilytysalue kunnostettu
1.9.2021

Talvisäilytysalue eli kesäkauden parkkialue kunnostettu. Alue on nyt aikaisempaa tasaisempi ja käyttökelpoisempi.

Satamassa kunnostustöitä
18.5.2021

Satama on saanut oman vesiliittymän. Isoja kaivuutöitä vaatineen urakan ohessa sataman parkkialueet oiottiin ja tasattiin.

Uusia veneitä satamaan
11.2.2021

Sataman käyttöaste nousee kohisten vuosi vuodelta. Uusia asiakkaita on tulossa ensi kaudeksi taas ilahduttavan paljon.

Tiedote talvisäilytyspaikoista
10.9.2020

Talvisäilytyspaikoista tuli niin paljon kyselyjä, että asiaa kannattaa selventää vielä lisää. New Port Padasjoki tarjoaa siis turvallisen ja kokonaistaloudellisen ratkaisun veneen talvisäilytykselle, koska veneen kuljetus kaikkine riskitekijöineen jää kokonaan pois.

Satamassa parannuksia
6.9.2020

Sataman A-laituri on vihdoin saanut sähköistyksen lisäksi myös vesipisteen. Käyntisiltoihin on lisätty kulkuluiskat ja sähkökaappi on uusittu. WC-tilat on kunnostettu ja varustetasoa lisätty. Kirjoja ja lehtiä saa lainata.

Lomakauden huippusesonki alkaa nyt
1.7.2020

Satama on saanut paljon uusia veneilijöitä. Jopa niin, että pari venepaikkakokoa on myyty loppuun ja kylkipaikkojakin on vain kaksi vapaana. Alkukauden aikana sataman huoltotyöt saatiin aikataulun mukaisesti tehtyä. Sataman kunnostustöitä olivat mm. vesivuotojen korjaus, venepuomien huolto ja kiristys, satama- ja parkkialueen raivaus- ja maisemointityöt, A-laiturin ankkuroinnin kiristys ja laiturin suoristus, satamakärryjen korjaukset, käyntisiltojen luiskien rakentaminen sekä WC:n ilmanvaihdon lisääminen.

Ari Blomberg on New Port Padasjoen uusi satamapäällikkö
11.12.2019

Päättynyt veneilykausi meni kokonaisuudessaan hyvin. Kaikki muutos- ja huoltotyöt saatiin tehtyä suunnitelmien mukaan ja sataman käyttöaste nousi hieman.

Satamapäällikkö Timo Nuutinen lopettaa
6.9.2019

Kiitämme Timoa ja Markoa erittäin hyvästä työstä sataman ja sen veneilijöiden palvelujen kehittäjänä. Satamayhtiö etsii uutta satamapäällikköä ja tiedottaa asian etenemisestä syksyn- talven aikana.

Sataman muutostyöt saatu valmiiksi
19.6.2019

A-laituriin on toteutettu uusia kylkipaikkoja isoille veneille ja samalla laituri on saanut sähköt. Muun sataman osalta sähkö- ja vesiongelmat on saatu korjattua ja huoltotyötä ja maisemointia jatketaan tarvittaessa läpi kesän.

Veneilykausi on saanut varaslähdön
30.4.2019

Satamassa on korjailtu talvimyrskyjen tuhoja ja kaikki on saatu käyttökuntoon ennen veneilykauden alkua. Sähkö- ja vesitöissä saattaa vielä mennä ylimääräinen viikko. Suurin muutos satamassa on A-laiturin uudelleenjärjestelyt. Sen vasen laita muutetaan isoille veneille sopiviksi kylkipaikoiksi.