Arvoisa New Port Padasjoen veneilijä

11.2.2021

Ulkona paukkuvat pakkaset, mutta kalenteri kertoo, että jo kolmen kuukauden päästä alkaa veneilykausi. Nyt on oikea hetki aloittaa valmistelut tulevaan kauteen.

Uusia veneitä satamaan

Sataman käyttöaste nousee kohisten vuosi vuodelta. Asiakaspalaute on ollut positiivista. Veneilijät arvostavat New Portin rauhallista sijaintia, hyviä laitureita, tilavaa parkkialuetta ja turvallisuutta. Uusia asiakkaita on tulossa ensi kaudeksi taas ilahduttavan paljon. Tyypin 0, 1a ja 3 venepaikat ovat tällä hetkellä täynnä, mutta pystymme sijoittamaan tästä huolimatta kaikki halukkaat satamaan. Jos ei juuri omankokoiseen, niin pykälää suurempaan. Venepaikkalaskut lähetetään parin viikon päästä. Nyt on viimeiset hetket ilmoittaa, jos ette tarvitse ensi kesänä venepaikkaa. Ottakaa siis jo ensi viikon aikana yhteyttä satamapäällikköön ([email protected], 041 435 2829) kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa. Muistakaa myös ilmoittaa kaikki muuttuneet yhteys- ja venetietonne Arin rekisteriin, jotta valvonta onnistuu. Jos ette tarvitse enää venepaikkaa, muistakaa ilmoituksen lisäksi palauttaa portin avain Arille. Maksamalla venepaikkalaskun varmistatte vanhan venepaikkanne ensi kesäksi New Portissa. Kevään aikana toteutamme joka vuotisia satama-aleen kunnostus- ja huoltotöitä ja heti jäiden lähdettyä toukokuussa A-laiturin ankkurointia vahvistetaan.

Sataman uudet kotisivut

Sataman uudet kotisivut (www.assosinhelmet.com/kohteet/new-port-marina) ovat valmistuneet. Sieltä löytyy kaikki perustieto satamasta sekä voimassa oleva hinnasto, sataman järjestyssäännöt, satamakartta, kuvagalleria ja yhteystiedot. Aloitussivun yläpalkin kohdasta ”ajankohtaista” löytyvät kaikki sataman tiedotteet vuodesta 2019 alkaen. Päivitämme kotisivuja jatkuvasti ja ilmoitamme kaikista muutoksista ja uutisista. Kannattaa siis tutustua kotisivuihin. Kaikki ajantasoinen tieto löytyy sieltä. Antakaa myös palautetta niin kotisivuista kuin satamasta. Pyrimme ottamaan kaikki ideat huomioon. Ja vielä yksi asia: pankaa sana kiertämään. Kaikki uudet asiakkaat ovat tervetulleita.

Kotisivuilta löytyy myös tietoa Villa Marinasta, sataman klubitalosta. Tarjoamme 25%:n alennuksen vuokrahinnoista sataman asiakkaille. Jos siis haluatte viettää pari päivää perheen ja ystävien kanssa välillä kuivalla maalla, tarjoaa Villa Marina Klubitalo siihen hienot puitteet.

Klubitalon lisäksi vuokraamme satamassa olevaa suotuvenettä halukkaille 25 €:n päivävuokralla. Mikäli olette kiinnostuneita Klubitalon tai jonkun muun Assosin Helmen kohteen vuokraamisesta, olkaa suoraan yhteydessä minuun ([email protected]).

Lataa PDF.