Arvoisa New Port Padasjoen veneilijä

6.1.2024

Hyvää loppiaista ja uutta vuotta kaikille. Tätä kirjoitettaessa pakkasta on 25 asetta ja kaikki on umpijäässä. Mutta, jo neljän kuukauden päästä vappu on juhlittu, veneet on viritetty vesillelaskuun ja maata johtaa uusi presidentti. Asioita tapahtuu nyt pikakelauksella, joten pysykää kevään vauhdissa mukana.

Venepaikkalaskut ensi kuussa

Nyt on viimeinen hetki päivittää muuttuneet yhteys- ja venetiedot. Palauttakaa tämän viestin mukana tullut
venetietolomake, jos on muutoksia. Jos haluatte luopua paikastanne, ilmoittakaa siitä tämän kuun loppuun
mennessä satamapäällikölle. Muistakaa palauttaa portin avain, koska palauttamattomasta avaimesta veloitamme 40€. Ensi kauden venepaikkalaskut lähtevät helmikuun alussa. Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä tai siitä ei ole sovittu maksusuunnitelmaa, vapautamme venepaikan muille halukkaille ja jonossa oleville. Jaamme uudet ja vapautuvat venepaikat varausjärjestyksessä.

Asiakas- ja venetietolomake.

Satamapäällikkö vaihtuu

Ari Blomberg on jäämässä eläkkeelle ja uudeksi satamapäälliköksi on nimitetty Kenneth Björkman (045 6903410). Hän aloittaa tehtävässä helmikuun alussa. Kiitämme Aria hyvästä työstä sataman hyväksi ja toivotamme ”Kenun” tervetulleeksi New Port Padasjoki Tiimiin. Lisää aiheesta ja sataman suunnitelmista seuraavassa tiedotteessa.

Kotisivut ja Facebook

Muistakaa vierailla sataman kotisivuilla (https://www.assosinhelmet.com/palvelut/new-port-padasjoki/ ). Sieltä löytyy kaikki tieto satamasta sekä voimassa oleva hinnasto, sataman järjestyssäännöt, satamakartta, kuvagalleria, yhteystiedot sekä myös tämä tiedote. Kaikki palaute on tervetullutta ja kaikki uudet asiakkaat tervetulleita. Seuratkaa myös New Port Padasjoen Facebookia osoitteessa https://www.facebook.com/profile.php?id=100067782827328.