Arvoisa New Port Padasjoen veneilijä

6.9.2020

Takana on taas normaalia lämpimämpi kesä, joka yhdessä kotimaan matkailun lisääntymisen kanssa on tuonut uusia asiakkaita satamaan. Veneilykausi on sujunut hyvin ja kaikki sataman muutos- ja huoltotyöt on saatu tehtyä suunnitelmien ja aikataulun mukaan. Mitään suurempia vahinkoja ei kirjattu. Tästä on hyvä jatkaa syksyä.

Satamassa parannuksia

Sataman A-laituri on vihdoin saanut sähköistyksen lisäksi myös vesipisteen. Käyntisiltoihin on lisätty kulkuluiskat ja sähkökaappi on uusittu. WC-tilat on kunnostettu ja varustetasoa lisätty. Kirjoja ja lehtiä saa lainata. Toivottavaa olisi, että kaikki huolehtisivat siitä, että paikat pysyvät siisteinä. Harja on siis vapaasti käytettävissä ja roskille löytyy jätepiste aivan vierestä.

Talvisäilytyspaikat

Nyt on oikea aika miettiä veneen talvitelakointia. New Port Padasjoki tarjoaa turvallisen ja kokonaistaloudellisen talvisäilytyspaikan asiakkailleen. Venettä ei tarvitse siirtää mihinkään, vaan autopaikat toimivat veneen talvisäilytyspaikkoina ajalle 15.09-15.06. Ainut ehto on, että veneet ovat joko liikennerekisteröidyillä trailereilla, jotka säilytetään kesäaikaan niille varatuille paikoilla tai venepukeilla, jotka siirretään veneilykauden ajaksi muualle veneen omistajan toimesta. Satamassa ei ole valitettavasti tilaa muille veneenkuljetus- tai säilytyslaitteille. Alla olevat hinnat ovat voimassa vain sataman nykyisille asiakkaille. Muille hinta on 50 € korkeampi.

Kauden 2021 venepaikkahinnasto

Ensi vuoden kesäpaikkojen hinnat ovat lähes muuttumattomat. Pikkupäähän on tullut pientä nousua ja vastaavasti isoon päähän laskua. Vuoden 2021 venepaikat laskutetaan helmikuussa 2021. Ilmoittakaa ajoissa, jos oletteluopumassa venepaikasta ja muistakaa palauttaa avain satamapäällikölle. Olkaa yhteydessä muutenkin venepaikkaja muihin tarpeisiin liittyen.

Hintoihin sisältyy ALV 24%, jätemaksu, laituriportin avain, autopaikka, vesi sekä venepaikan sähkö. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Hyvää syksyn alkua toivottavat,
Ari Blomberg, Jari Hämäläinen, Ilkka Seppälä
New Port Padasjoki

Ps. käykää tutustumassa sataman kotisivuihin osoitteessa www.assosinhelmet.com/kohteet/new-port-marina ja laittakaa
sanaa kiertämään. Tilaa on vielä uusille asiakkaille ja kaikki ovat tervetulleita!

Lataa PDF.