Arvoisa New Port Padasjoen veneilijä

21.6.2023

Juhannusviikkoa eletään ja ilma on kuin morsian. Tosin aattona voi tulla hieman vettä, mutta ainakin lämmintä piisaa. Vesikin on jo Välimeren lämmöissä. Ei muuta, kun juhannusta viettämään vesille!
Sataman kunnostus- ja huoltotyöt on saatu valmiiksi. Jokakeväinen roskis -ongelmakin on saatu ratkaistua ja nyt kapasiteettia piisaa ja paikat pysyvät siisteinä. Tosin nyt pullojen ja törkkien keräyssäiliö täyttyy roskapusseista. Jos tämä ei toimi, joudumme luopumaan tästä lajittelusta.

Iso kiitos trailereiden siirroista. Ne ovat nyt ojennuksessa omilla paikoillaan ja autoille on järjestynyt niille kuuluvat parkkipaikat. Satamassa on 24 autopaikkaa aidan vieressä ja sen pitäisi hyvin riittää juhannuksen sesonkipiikkiin. Tämä tietenkin edellyttää, että autot parkkeerataan 2,5 m:n levyisiin ruutuihin, kuten ao. New Port Sysmän
parkkipaikkakuvasta näkyy. Tosin meillä ei ole maalattuja ruutuja, mutta pitäisi onnistua ilmankin. Jos kuitenkin lisää tilaa tarvitaan, voi auton jättää juhannuspyhinä yläkuvassa näkyvälle paikalle, vesipisteen eteen. Seuraamme kauden aikana autopaikoitusta ja tarvittaessa laajennamme parkkipaikkaa ensi kaudeksi.

Hyvää juhannusta ja turvallista veneilykautta teille kaikille toivottaa New Port Padasjoki-team. Muistakaa tilata sataman T-paidat ja lippikset osoitteesta: https://www.assosinhelmet.com/verkkokauppa/. Käykää myös seuraamassa New Port Padasjoen facebookia osoitteessa https://www.facebook.com/profile.php?id=100067782827328.