Arvoisa New Port Padasjoen veneilijä

11.12.2019

Ari Blomberg on New Port Padasjoen uusi satamapäällikkö.

Veneilykausi näyttää nyt päättyneen lopullisesti tältä kaudelta, kun satamassa ei viime viikonloppuna ollut enää yhtään venettä. Kausi meni kokonaisuudessaan hyvin. Kaikki muutos- ja huoltotyöt saatiin tehtyä suunnitelmien mukaan ja sataman käyttöaste nousi hieman. Mitään vahinkoja ei kirjattu. Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta kautta.

Uusi satamapäällikkö

New Port Padasjoki on löytänyt uuden satamapäällikön. Ari Blomberg vastaa sataman paikallisesta operoinnista venepaikkavuokrauksineen ja huoltotöineen. Hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 041 435 2829 tai s-postilla [email protected]. Arin varamiehenä toimii Jari Hämäläinen (044 966 8580).
Ari toimii päätyönään Padasjoen Toimela ry:n toiminnanjohtajana. Arilta kannattaa kysyä kaikesta palveluntarpeesta ja hänen kauttaan voi myös vuokrata Villa Marinaa.

Kauden 2010 hinnasto

Ensi vuoden hinnat ovat lähes muuttumattomat. Pikkupäähän on tullut pientä nousua ja vastaavasti suuriman
venepaikan ja isompien talvisäilytyspaikkojen hinnat ovat laskeneet. Paikkakunnan edullisimmat venepaikat löytyvät edelleen New Port- satamasta. Kannattaa jatkossa hyödyntää myös turvallinen talvisälytyspaikka satamassa, jotta turhilta siirtokustannuksilta ja riskeiltä välttyy. Ilmoittakaa mahdollisista venepaikkoihin liittyvistä muutostarpeista.

Hintoihin sisältyy ALV 24%, jätemaksu, vesi sekä venepaikan sähkö. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

New Port Padasjoki tarjoaa turvallisen talvisäilytyspaikan edullisesti.

Hyvää joulun aikaa ja uuden veneilykauden odotusta toivottavat,
Ilkka Seppälä ja Ari Blomberg
New Port Padasjoki
Ps. käykää tutustumassa sataman kotisivuihin osoitteessa www.assosinhelmet.com/kohteet/new-port-marina ja laittakaa sanaa kiertämään. Uudet asiakkaat ovat tervetulleita!

Lataa PDF-tiedosto