Arvoisa New Port Padasjoen veneilijä

8.6.2023

Jokakeväinen roskisongelma toistui taas, vaikka siihen oltiin varauduttu. Jälleen kerran säiliö täyttyi muusta, kun veneilijöiden jätteistä. Veneilijöiltä tuli palautetta. Haluttiin tiheämpää tyhjennysväliä, kahta säiliötä ja lukitusta, jolla estetään muiden kuin sataman veneilijöiden käyttö. Satamayhtiö päätti toteuttaa kaikki toiveet kerralla. Nyt sekajätesäiliöitä on kaksi, ne tyhjennetään viikoittain ja niissä on sarjoitettu lukko. Kolmas pienempi säiliö on pulloille ja tölkeille, vaikka sekin näyttää täyttyvän sekajätteestä. Laituriportin avain toimii nyt portin lisäksi WC:n ja jätesäiliöiden lukkoihin. Seuraamme tilannetta, ja tällä järjestelyllä mennään toistaiseksi.

Sataman tilanne

Veneilykausi on käynnistynyt ja juhannukseen on aikaa enää parisen viikkoa. Satamassa kaikki on melkein valmista. Veneet ovat vedessä, mutta osa säilytyspukeista ja -trailereista on edelleen siirtämättä niille tarkoitettuun paikkaan pihan perälle. Kuten säännöissä sanotaan: Sataman talvitelakointialue pitää olla tyhjä veneistä ja niiden trailereista ja säilytyspukeista 15.06 mennessä. Pitäkää siis huolta, että parkkipaikat ovat autojen käytössä veneilykauden aikana.

Sataman lippiksiä ja T-paitoja löytyy suoraan varastosta vielä kaikkia kokoja S-2XL. Tilaa koko perheelle ja kavereille tai vaikkapa lahjaksi hyvälaatuiset vapaa-ajan asusteet verkkokaupastamme osoitteesta:
https://www.assosinhelmet.com/verkkokauppa/. Lippiksiä myös satamapäälliköltä rajoitetusti. Saat paketin lähimpään postiisi muutamassa päivässä. Tarjoushintamme (19,95 € ja 17,95 €) ovat voimassa niin pitkään,
kun tavaraa riittää.

Hyvää veneilykauden alkua toivottaa New Port Padasjoki Team;
Satamapäällikkö Ari Blomberg (041 435 2829) ja Ilkka Seppälä,
[email protected].