Arvoisa New Port Sysmän veneilijä

1.10.2021

Veneilykausi lähenee loppuaan. Tänään on jo lokakuun 1. päivä eli syksy on jo pitkällä. Se ei vielä tarkoita, että veneilykausi olisi päättymässä. Veneilykausi voi vielä jatkua pitkäänkin, kuten viime vuosi osoitti.

Satama sulkeutuu 31.10.

Sataman virallinen veneilykausi päättyy 31.10, minkä jälkeen jätehuolto on talvitauolla, wc-tilat suljetaan ja laitureiden vesi- ja sähköpisteet eivät ole käytössä. Jokainen voi toki jatkaa harrastustaan jäiden tuloon, mutta omalla vastuulla ja huolehtimalla omista jätteistään.

Veneet kunnolla kiinni

Viime kuun myrsky muistutti veneiden valvonnan tarpeesta ja hyvästä kiinnityksestä. Varmistakaa siis, että veneenne on kiinnitetty kunnolla sataman omiin kiinnityspisteisiin ja köydet ovat kunnossa ja niitä on riittävästi.

Jos luovutte venepaikasta

Jos ette enää tarvitse venepaikkaa tämän kauden jälkeen, muistakaa ilmoittaa tästä satamapäällikölle ja palauttaa portin avain Nesteelle. Vapautuvilla venepaikoilla on kysyntää varsinkin Suopellossa.

Uusia suunnitelmia

Laitamme marraskuussa tietoa menneestä kaudesta, Ilolan muutossuunnitelmista, ensi vuoden venepaikoista ja hinnoista sekä muista tulevaisuuden suunnitelmista.