Arvoisa New Port Sysmän veneilijä,

21.6.2023

Juhannusviikkoa eletään ja ilma on kuin morsian. Tosin kaikki voi vielä muuttua viikonlopuksi. Ainakin lämmintä piisaa ja vesi on jo etelän lämmöissä. Ei muuta, kun juhannusta viettämään vesille.

Sataman kunnostus- ja huoltotyöt on saatu valmiiksi ja kaksi lisätyötä valmistuu heinäkuun aikana. Ilolan B- ja D-laiturit saavat lisää sähköä, kun pitkään odotetut sähkönjakelupollarit ovat vihdoin saapuneet satamaan. Kenu ja Rakennuspalvelu Tarvaala ovat luvanneet asentaa sähkönjakelukalusteet heinäkuun alussa. Toinen näkyvä muutos koskee huoltolaituria, joka tullaan muuttamaan pituussuuntaiseksi saadun palautteen perusteella. Sekä Ilolassa että Suopellossa on tällä hetkellä 31 venettä ja kesän mittaan Ilolaan saataneen lisää veneitä. Em. merkitsee sitä, että Suopelto on täynnä paria ulkopään poijupaikkaa lukuun ottamatta ja Ilolassa on hyvin tilaa alle 12,5 m:n veneille.

Hyvää ja turvallista juhannusta ja kesää kaikille. Muistakaa tilata sataman paidat ja lippikset osoitteesta: [email protected]. Tuotteita saatavissa myös Sysmän Nesteeltä tarjoushintaan (19,95€ ja 17,95€). Käykää myös tykkäämässä ja seuraamassa New Port Sysmän facebookia https://www.facebook.com/profile.php?id=100063562041727.