Assosin Helmet Oy

Assosin Helmet Oy on vuonna 1983 perustettu suomalainen yhtiö, jonka päätoimialana on tiedotustoiminta, markkinointi, kiinteistökehittäminen, kiinteistöinvestoinnit, vuokraustoiminta, suunnittelu, kauneus- ja terveyspalvelut sekä konsultointi. 

Yhtiö on alkuvuosien aikana toimittanut lukuisia lehti- ja kirja-artikkeleita, valokuvia sekä tuottanut useita dokumentti- ja mainoselokuvia. Vuosina 1986-1991 Assos omisti oikeudet avoimiin ratamoottoriveneiden kilpasarjoihin ja järjesti kansainvälisiä kilpailuja Suomessa ja Pohjoismaissa. Yhtiö on saanut kaksi Suomen Veneilyliiton myöntämää tiedottamispalkintoa.

Vuodesta 1994 alkaen yhtiö on tehnyt tiivistä yhteistyötä Euroopan johtavan venesatamarakentaja Marinetek Oy:n (www.marinetek.net) kanssa. Yhteistyön tuloksena Assosin Helmet Oy on suunnitellut, kehittänyt ja rakennuttanut kaksi erittäin korkeatasoista kelluvaa taloa (Villa Helmi 2007 ja Villa Joutseno 2012), joissa on yhteensä kolme asuntoa.

Assosin Helmet Oy omistaa kolme korkeatasoista vapaa-ajan kiinteistöä (virallisesti huolto- ja klubirakennuksia) sekä New Port Padasjoki- venesataman, joka kuuluu Suomen arvostetuimpaan venesatamaketjuun. Yhtiö vuokraa kiinteistöjään sekä venepaikkoja yhdessä yhteistyöverkostonsa kautta.

 

Assosin Helmet Oy (aputoiminimi Assos), Y-tunnus: 2115817-3
c/o Ilkka Seppälä
Soukan rantatie 25 G 1
02360 Espoo