Venepaikat Sysmä

New Port Sysmä

Monipuolinen satama Päijänteen solmukohdassa

  • Sysmä, Etelä-Suomi
  • Nykyaikainen 96-paikkainen kotisatama 5-15 m:n pituisille veneille

Sataman esittely

Satama kuuluu New Port –ketjuun ja se jakautuu lähellä toisiaan oleviin kahteen satamaan: Suopeltoon ja Ilolaan. Suopellon satama tarjoaa nykyaikaiset ja turvalliset laituri- ja veneenkiinnitysratkaisut vaativalle veneilijälle. Suopellossa on 34 venepaikkaa 5,0-12,5 m:n pituisille veneille. Venepaikoissa on käveltävät venepuomit, paitsi laitureiden päädyissä on poijupaikat suurille veneille.Satamassa on valaistus, pelastusvälineet, lukittavat laituriportit, kaiteet käyntisilloissa, veneluiska, iso asfaltoitu autopaikoitus, jätehuolto, wc:t ja suihkut. Laitureilla on lisäksi valaistus, sähkö ja vesi. Satamasta löytyy myös polttoaineen jakelu ja septipumppu. Kävelymatkan päästä löytyvät myös hotelli ja kaksi ravintolaa.

Suopellosta vain kivenheiton päässä sijaitseva Ilolan satama on todella kauniilla ja rauhallisella paikalla tarjoten samat peruspalvelut kuin Suopelto, Ilolan laiturit ovat vanhoja ja venepaikkahinnat edullisempia kuin Suopellossa. Todellinen unelmasatama rauhaa rakastaville veneilijöille. Satamassa on 62 venepaikkaa 5-15 m:n veneille. Satamassa ei ole liittymismaksuja eikä muita pakollisia piilokustannuksia, kuten jäsenmaksuja ja talkoovelvotteita.

Satamakartta

Lataa satamakartta tästä

Lataa sataman järjestyssäännöt tästä

Hinnat

Venepaikkahinnasto 2024

Sijainti

New Port Sysmä sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Sysmän Suopellossa, Päijänteen solmukohdassa. Satamasta on loistavat veneilyreitit joko pohjoiseen kohti Jyväskylää tai etelää kohti Lahtea. Pienen venematkan päässä sijaitseva Päijänteen luonnonkaunis kansallispuisto tarjoaa järvisuomen parhaat veneilykohteet. Automatka Lahdesta satamaan kestää reilun puoli tuntia ja Helsingistäkin vain reilut kaksi tuntia. Myös Tampere ja Jyväskylä ovat lähellä ja hyvien yhteyksien päässä.

Satamapäällikkö ja venepaikkojen vuokraus

Kenneth Björkman, [email protected], +358 45 690 3410