Villa Helmi

Ainutlaatuista luksusta Espoon Keilalahdessa

  • Espoo, Etelä-Suomi
  • Kelluva luksustalo, 2 makuuhuonetta, sauna, 2 kylpyhuonetta, 2 wc:tä
  • Sopii jopa 25 hengen yritys- ja yksityistilaisuuksiin
  • Tarjoamme tapahtumiin myös catering palvelut, oli sitten kyseessä aamiais-, lounas tai illallistilaisuudet
Villa Helmi on ainutlaatuinen juhla- ja kokoustila upeassa merellisessä ympäristössä.

Villa Helmi on ympäri vuoden toimiva huippumoderni kelluva huvila, joka sijaitsee Espoon ja Helsingin rajalla Keilalahdessa loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Keilanimen metroasemalta on vain n. 150 m. Helmi sopii niin edustamiseen, juhliin, kokouksiin kuin vapaa-ajan parhaisiin hetkiin. Talosta on ainutlaatuiset merinäkymät kaikkiin ilmansuuntiin.

Kaksikerroksisen huvilan alakerrassa on viihtyisä olohuone, tilava tupakeittiö, vierashuone, sauna, pesuhuone ja wc. Yläkerrassa on makuuhuone, kylpyhuone ja wc. Molemmissa kerroksissa on terassit mahtavalla merimaisemalla ja saunasta pääsee suoraan uimaan. Helmi on kytketty Espoon kunnallistekniikkaan.

Peruskalustukseen kuuluvan ruokapöydän ääreen mahtuu istumaan 14 henkilöä ja samassa tilassa oleva sohvaryhmä pöydällä tarjoaa istumatilaa 6 hengelle.

Helmen alakerran suurella meriterassilla on avattava markiisikatos, kaasugrilli ja pöytäryhmä, jossa on istumapaikat kahdeksalle hengelle. Terassi tarjoaa upean lisätilan sään niin salliessa.

Helmen keittiö mahdollistaa omat kokkailut, mutta kauttamme on saatavilla myös catering palvelut kaikkiin tarpeisiin. Catering yhteistyökumppanimme toimittaa myös esivalmisteltuja grilliherkkuja.

Täydelliseen varustukseen kuuluvat mm. takka, heti-valmis kiuas ja kylpyamme. Helmen saunan lauteille mahtuu kerrallaan 4 henkeä. Uimaan pääsee suoraan saunan pukuhuoneesta. Olohuoneessa ja yläkerran makuuhuoneessa on TV ja musiikkia voi kuunnella langattomasti. Nukkumatilaa on neljälle, yläkerran parisängyssä ja alakerran vierashuoneen levitettävässä sohvassa. Liinavaatteet ja pyyhkeet voi tilata meiltä varauksen yhteydessä.

Ota yhteyttä ja varaa esittelyaika kaikkina päivinä klo 9- 19 välillä. Tervetuloa vieraaksemme, viihdytte varmasti! 

Käyttäjän käsikirja.

Hinta

Hinnasto 2024

Sijainti

Villa Helmi on yksi Espoon maamerkeistä ja se sijaitsee Espoon ja Helsingin rajalla. Pääkaupunkiseudun täydelliset palvelut ja ajanviettomahdollisuudet ovat käden ulottuvilla. Vaikka Villa Helmi on lähellä Helsingin keskustaa, tarjoaa se kuitenkin yksilöllisyyttä, rauhaa ja yksityisyyttä. Villa Helmi tarjoaa nykyaikaisen tilan Suomen arvokkaimmalla paikalla.