Vuokrahuvila Saimaa

Villa Joutseno on upea kelluva vuokrahuvila Saimaalla

Villa Joutseno

Nykyaikaista tyylikkyyttä Saimaalla

  • Villa Joutseno sijaitsee Imatran Lammassaaressa osoitteessa: Lammassaarentie 13, 55420 Imatra. Se on paritalon rannalta katsottuna oikeanpuoleinen asunto (B).
  • Kelluva luksusasunto, 1 makuuhuone, 1 makuualkovi, sauna, 2 kylpyhuonetta, 2 wc:tä, tilava parveke, autopaikat vieressä.
  • Sopii 4+1 hengen väliaikaiseen majoittumiseen sekä 10-15 hengen tilaisuuksiin.
Villa Joutsenon esittely

Villa Joutseno on moderni kelluva asunto Saimaan sydämessä. Tyylikkyyttä ja nykyaikaista sisustusta edustava Villa Joutseno on toteutettu kahteen tasoon. Suurista ikkunoista ja terasseilta avautuu upeat järvimaisemat ja saunasta pääsee suoraan uimaan. Auton saa parkkiin aivan viereen ja veneelläkin pääsee vierailulle.
Villa Joutsenossa on iso makuuhuone, makuualkovi, tilava olohuone, tupakeittiö, sauna, kylpyhuone, kaksi wc:tä, iso parveke sekä tarvittaessa myös venepaikka. Suuret ikkunat molemmissa kerroksissa laajentavat jo ennestään avaria ja valoisia tiloja. Villa Joutseno tarjoaa modernit tilat keskellä ainutlaatuisia palveluita. Vuokraa nyt moderni kelluva vuokramökki Saimaan sydämestä. Katso vuokrahuvilamme hinnat ja varaa.

Hinta

Hinnasto 2023

Sijainti

Villa Joutseno sijaitsee New Port Imatra- venesatamassa keskellä huippupalveluita. Lähietäisyydellä sijaitsee mm. hotelli, kylpylä, golf-kenttä, tenniskentät, jäähalli, frisbeerata, useita ravintoloita, uimaranta, upeat ulkoilupaikat sekä paljon muita lomanviettoaktiviteetteja.
Villa Joutsenosta Imatran keskustaan on 6 km ja Venäjän lähimmälle rajanylityspaikalle vain 12 km. Automatka Helsingistä taittuu kolmessa tunnissa. Lomanviettopaikalta ei voisi toivoa enempää.