Vuokrahuvila Saimaa

Villa Rauha on upea kelluva vuokrahuvila Saimaalla

Villa Rauha

Modernia tyylikkyttä Imatralla

  • Villa Rauha sijaitsee Imatran Lammassaaressa osoitteessa: Lammassaarentie 13, 55420 Imatra. Se on paritalon rannalta katsottuna vasemmanpuoleinen asunto (A).
  • Kelluva luksusasunto, 1 makuuhuone, 1 työalkovi, sauna, 2 kylpyhuonetta, 2 wc:tä, tilava parveke, autopaikat vieressä.
  • Sopii 4 hengen majoittumiseen sekä 10-15 hengen tilaisuuksiin.
Nykyaikaista tyylikkyyttä Saimaalla

Villa Rauha on Joutsenon Helmi Koy:n omistama moderni kelluva asunto Saimaan sydämessä. Tyylikkyyttä ja nykyaikaista sisustusta edustava Villa Rauha on toteutettu kahteen tasoon. Suurista ikkunoista ja terasseilta avautuu upeat järvimaisemat ja saunasta pääsee suoraan uimaan. Auton saa parkkiin aivan viereen ja veneelläkin pääsee vierailulle.

Villa Rauhassa on iso makuuhuone, työskentelytilaksi sopiva huone, tilava olohuone, tupakeittiö, sauna, kylpyhuone, kaksi wc:tä, iso parveke sekä tarvittaessa myös venepaikka. Suuret ikkunat molemmissa kerroksissa laajentavat jo ennestään avaria ja valoisia tiloja. Villa Rauha tarjoaa modernit tilat keskellä ainutlaatuisia palveluita. Vuokraa nyt moderni kelluva vuokramökki Saimaan sydämestä. Myös paritalon toinen samanlainen puolikas, Villa Joutseno, on vuokrattavissa, joten isompikin ryhmä mahtuu viettämään vapaa-aikaa upeisiin maisemiin. Katso vuokrahuvilamme hinnat ja varaa.

Käyttäjän käsikirja.

Hinta

Hinnasto

Sijainti

Villa Rauha sijaitsee New Port Imatra- venesatamassa keskellä huippupalveluita. Lähietäisyydellä sijaitsee mm. hotelli, kylpylä, golf-kenttä, tenniskentät, jäähalli, frisbeerata, useita ravintoloita, uimaranta, upeat ulkoilupaikat sekä paljon muita lomanviettoaktiviteetteja. Villa Rauhasta Imatran keskustaan on 6 km ja automatka Helsingistä taittuu kolmessa tunnissa. Lomanviettopaikalta ei voisi toivoa enempää.