Satamakartta ja venepaikkahinnasto 2019

Uudessa satamakartassa eri venekoot on merkitty eri värikoodein. Alla olevasta hinnastosta taas käy ilmi venepaikkojen tarkempi sijainta. Olkaa satamapäällikköön yhteydessä kaikissa epäselvissä tapauksissa.

Hinnasto 2019

Kauden aikana keräämme kaikkien veneiden tiedot satamapäällikön käyttöön. Tällä haluamme varmistaa, ettei venepaikoilla ole ylisuuria veneitä. Kaikissa epäselvissä tapauksissa kannattaa olla etukäteen yhteydessä satamapäällikköön. Muistakaa myös päivittää muuttuneet yhteystietonne.

Veneet talvisäilytyspaikalla

Talvisäilytysaleen tulee olla veneistä tyhjä 15.06 mennessä. Jos joku haluaa jättää veneen talvisäilytyspaikalle, tulee siitä sopia satamapäällikön kanssa. Veneen kesäsäilytyksestä peritään sama maksu kuin talvisäilytyksestä, eli puolet kesäpaikan hinnasta. Muistakaa myös siivota jälkenne ja kerätä venepukki siistiin nippuun.

Hyvät merimiestavat

Lopuksi haluamme muistuttaa kaikkia veneilijöitä hyvistä merimiestavoista, joihin kuuluvat mm. sataman järjestyssääntöjen noudattaminen, toisten veneilijöiden kunnioittaminen ja satama-alueen siistinä pitäminen. Älkää siis ylitäyttäkö jätepistettä. Muistakaa myös ilmoittaa vene- ja yhteystietonne sekä muu sataman hallinnoinnin kannalta oleellinen tieto.

Yhteystiedot:

Ilkka Seppälä

Puh. 045 868 0001

ilkka@ilkkaseppala.com.