Villa Joutseno

 

  • Rauha, Lappeenranta, Itä-Suomi

  • Kelluva luksustalo, 1 makuuhuone, 1 makuualkovi, sauna, 2 kylpyhuonetta, 2 wc:tä

  • 4+2 hengen väliaikaiseen majoittumiseen ja 20 hengen tilaisuuksiin

 

Esittely

 

Villa Joutseno on moderni kelluva talo Lappeenrannan Rauhassa, Saimaan kauneimmalla paikalla. Tyylikkyyttä ja nykyaikaista sisustusta edustava Villa Joutseno on toteutettu kahteen tasoon. Suurista ikkunoista ja terasseilta avautuu upeat järvimaisemat ja saunasta pääsee suoraan uimaan.
Villa Joutsenossa on iso makuuhuone, makuualkovi, tilava olohuone, tupakeittiö, sauna, kylpyhuone, kaksi wc:tä, kaksi terassia sekä tarvittaessa myös venepaikka. Suuret ikkunat molemmissa kerroksissa laajentavat jo ennestään avaria ja valoisia tiloja. Villa Joutseno tarjoaa modernit tilat keskellä ainutlaatuisia palveluita.  

 

Hinta

 

Kysy hintaa: reservation@saimaaresort.com, puh. +358 504 408 613


 

Sijainti

 

Villa Joutseno sijaitsee venesatamassa keskellä huippupalveluita Imatran läheisyydessä. Vain kivenheiton päässä sijaitsee: kolme hotellia (www.holidayclubresorts.com/en/resorts/saimaa), kylpylä, golf-kenttä, tenniskentät, Angry Birds- puisto, useat ravintolat, liikuntapaikat ja tapahtumapalvelut.
Villa Joutsenosta Imatralle on 6 km ja Venäjän lähimmälle rajanylityspaikalle vain 12 km. Automatka Helsingistä taittuu kolmessa tunnissa. Lomanviettopaikalta ei voisi toivoa enempää.

Lisätietoja

 

ilkka@ilkkaseppala.com

 


Vuokraus   

 

SResorts

reservation@saimaaresort.com

puh. +358 504 408 613