Arvoisa New Port Sysmän veneilijä

12.1.2023

Vuosi on jälleen vaihtunut. Toivomme uudelta vuodelta maailman rauhaa, halvempaa energiaa ja hyviä veneilykelejä ja lupaamme pitää huolta ympäristöstä. Toki muitakin toiveita olisi, mutta mennään nyt näillä.
Vaikka ulkona paukkuu pakkanen, on harmaata ja tuiskuttaa, on ensi kuussa jo venemessut. Sehän tietää veneilykauden varaslähtöä.

Venepaikkalaskut ensi kuussa

Nyt on viimeinen hetki päivittää mahdollisesti muuttuneet yhteys- ja venetiedot. Venetietoja meillä on mukavasti, mutta joitain puutteita on edelleen. Olkaa tarvittaessa yhteydessä satamapäällikköön. Erityisen tärkeää on myös tarkistaa, että veneenne on venepaikan enimmäiskokoa pienempi. Epäselvissä tapauksissa ottakaa yhteys satamapäällikköön. Jos haluatte luopua paikastanne tai vaihtaa paikan, ilmoittakaa myös siitä pikaisesti tämän kuun loppuun mennessä satamapäällikölle. Muistakaa palauttaa avain, koska palauttamattomasta avaimesta veloitamme 20 €. Ensi kauden venepaikkalaskut lähtevät helmikuun alussa. Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä tai
siitä ei sovita maksusuunnitelmaa, vapautamme venepaikan muille halukkaille ja jonossa oleville. Jaamme uudet ja vapautuvat venepaikat varausjärjestyksessä.

Tulevat sataman muutostyöt

Ensi kevään muutos- ja perusparannustyöt koskevat pääasiassa Ilolan satamaa. Satamayhtiö on suunnitellut satamakartassa näkyvän Ilolan B-laiturin muutostyön, mikä pitää sisällään uusia tyypin 1-paikkoja ja uusia poijuja. Myös A-laiturin poijutus uusitaan. Ilolassa tehdään lisäksi sähkötöitä ja B- ja D-laiturit saavat lisää sähköpisteitä ja valoja. Kaudella 2023 New Port Sysmässä on yhteensä 94 venepaikkaan. Muutostyöt on tarkoitus toteuttaa heti jäiden lähdettyä ja kaiken pitäisi olla valmiina toukokuun aikana. Otamme varauksia uusille paikoille varausjärjestyksessä.

Satamakartta ja kauden 2023 venepaikat

Suopellon laiturit ovat nykyaikaisia ja niissä on sähköt jokaiselle venepaikalle. Ilola tarjoaa etupäässä edullisia poijupaikkoja ja myös sähköä paitsi A-laiturin venepaikoille. Yhtiön tulevaisuuden suunnitelmissa on A-laiturin uusiminen ja B- ja/tai D-laiturin jatkaminen, mikäli tarvetta ilmenee.

Vuoden 2023 hinnat

Alla vielä muistutus vuoden 2023 hinnoista.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Venepaikan vuokrasopimus edellyttää luotettavien venetietojen antamista (rekisteriote tai vastaava), jolla voidaan todentaa veneen enimmäismitat. Venepaikan enimmäismittoja ei saa ylittää. Venepaikka on tarkoitettu vain yhdelle veneelle, ellei siitä ole sovittu muuta kirjallisesti. Venepaikka on henkilökohtainen eikä sitä saa vuokrata edelleen. Maksamatta jäänyt paikka vapautetaan edelleen vuokrattavaksi. Jos venepaikalla on sähkö, sisältyy se paikan vuokraan. Sähkökäyttöisten lämmittien ja ilmastointilaitteiden käyttö on kielletty. Vain normaalien käynnistys- ja hupiakkujen lataus on sallittua. Venepaikan käyttö ja veneen kiinnitys tapahtuu venepaikan haltijan vastuulla. Vene pitää kiinnittää sataman omiin kiinnityspisteisiin kunnolla ja venettä tulee valvoa kauden aikana. Veneilijän tulee noudattaa sataman ja kunnan järjestyssääntöjä.
Muulla kuin merkityllä paikalla veneen säilyttäminen on kielletty. Jätteet tulee viedä jätepisteiseen. Lyhytaikaisista vuokrauksista on sovittava satamapällikön kanssa erikseen. Venepaikan vuokraan sisältyy portin avain. Veneilijän luopuessa venepaikasta, tulee avain palauttaa kahden viikon kuluessa satamapäällikölle. Palauttamattomasta avaimesta veloitamme 30 €. Lyhytaikaiset vuokraushinnat: elo-lokakuu: -25%, syys-lokakuu -45%, lokakuu -65%. Päivävuokra 25 € (minimi 2 päivää). Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin.

Kotisivut ja Facebook

Käykää ihmeessä tutustumassa kotisivuihimme osoitteessa https://www.assosinhelmet.com/palvelut/new-port-sysma/ . Sieltä löytyvät kaikki oikeat ja ajankohtaiset tiedot satamasta tiedotteineen. Kertokaa myös muille veneilijöille, että uusia venepaikkoja vapaana vielä ensi veneilykaudelle. Facebookin suhteen olemme olleet laiskoja,
mutta siihen tulee nyt muutos. Ryhdymme tiedottamaan fasessa ajankohtaisista uutisista. Seuraa meitä facebookissa osoitteessa: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063562041727 ja tykkää.